tirsdag 17. mai 2011

Horta, Faial, Azorene

Da kom vi altså frem til Horta på Fail/Azorene søndag 15 mai kl 18.30 UTC (og lokal tid) etter og ha seilt i 17 døgn! Alt bra ombord! Båten trenger noe ettersyn og vedlikehold: ny reveline til 2 rev, nye genova skjøter, motoren går nesten ikke i gear - dårlig wire??, noe vibrasjoner i propellaksel ved spesielle turtall, oljeskift, skifte av olje og diesel filter, mm.

I dag blir det 17 mai feiring på brygga med champagne og lunch først, og så til Peters Sportsbar etterpå. Vi er i underkant av 20 norske båter her, så det blir nok fest!
Gunnar dro til flyplassen nå i formiddag for å reise hjem til Oslo via Lisboa. Han har vært til stor nytte og glede ombord under overfarten, og jeg håper vi har hyret ham inn som Ferdermannskap på Jolly Sailor neste år!

1 kommentar:

  1. Kjære Jo og Eli, nå forsøker jeg kommentarfeltet på bloggen i stedet for den e-postadr. som sto på en tidligere melding. Jeg skrev en del på den, trykket send, og ble avvist. shit!
    GRATULERER med ankomst Azorene, det var et seigt strekk så vidt jeg kan skjønne. Jeg blir imponert over "alt vel om bord"-meldingene når dere har såpass mye motgang. Tøffe venner vi har!
    Jeg gleder meg mer og mer til å se dere igjen. Hvordan er tanken på å komme hjem? Klem fra Lill

    SvarSlett