fredag 11. mars 2011

Jolly Sailor er i Jolly Harbour!


Endelig hjemme? Det kan høres slik ut på navnet, men akk; vi er fortsatt på Antigua. Og har det i grunnen fortsatt helt supert!

Neste etappe gikk fra English Harbour til Jolly Harbour. Jolly Harbour har ikke problem med størrelsen på båt slik som i hjemmehavna på Rørestrand! En aldri så liten utbygging der kunne kanskje vært på sin plass? Foreløpig er nok det bare en drøm.....

En kort tur egentlig rundt et langt rev, men vi måtte innom og hilse på Claptons lille hyttekompleks i bukten øst for English Harbour på veien.

Vel fremme i Jolly Harbour var det et enormt lekkert vann; helt turkist, og sandstrender så langt øyet kunne se. Vi la oss i første omgang inn i marinaen for endelig å kunne supplere med nødvendige skjøter og blokker etc. til spinnaker som blåste over bord når spinnakeren spjæret under over overfarten til Karibien. Så nå er vi klare til ny Atlanterhavs kryssing! Selv om det fortsatt er en stund til.
Vi skal enda et stykke nordover først. Nevis og St.Kitts skal besøkes, St.Martin, og kanskje BVI (?), før vi seiler opp til Bermuda.
Men før det igjen skal vi altså ut på anker og snorkle litt nord på Antigua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar