tirsdag 10. august 2010

Nazarè - Koselig fiskelandsby

Vi har forlatt Figueira da Foz - som var en kjempekoselig by med fin marina, og har seilt oss videre nedover Portugals kyst. Nazarè er en meget idylisk og hyggelig fiskeby i Portugal med både historisk sus og fine strender, og som naturlig nok i august også tiltrekker bilturister med bade behov. Derfor også masse restauranter.
Vi er eneste norske båt i havna, som egentlig er en fiskhavn, og ligger litt utenfor selve sentrum og langt unna andre turister. Her er kun langturseilere, og vi begynner å treffe andre ARC deltagere; særlig nederlendere og engelskmenn.
Til de "bekymrede" hjemme søm følger med kan følgende nevnes: Horten Seilforenings vimpelen vaier flott fra første saling! Også Julaften vimpel er med. Og til Tom: pantriet er behørig prøvet og fungerer utmerket. Det er bare å ta med de flotteste oppskrifter. Det er fortsatt bare Bjørn som har vært i toppen av masta. Når kulereparatøren måtte opp (les: den kule reparatøren) var det så vidt over bommen - heldigvis.

1 kommentar:

  1. Skal dere innom Lisboa, eller drar dere direkte fra Nazare og ut til Madeira? Skal forøvrig hilse så mye fra "Skarv". Vi hadde et hyggelig treff i Kragerø for noen dager siden... Nå lakker og lir det på ferien vår. Har ligget to netter på Ramsö syd for Koster, i strålende vær. Skal nå til Engelsviken på besøk. Hjem mandag tror vi. Skal på jobb torsdag.. Tenkte oss et par dager på golftrening før jobbing, men det er meldt endel regn fra tirsdag.. Fortsatt god seilas, fra Merrimac

    SvarSlett